www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

1.680 de apartamente noi pe Splaiul Unirii

Cotidianul - pag 15 , 16 Octombrie 2007

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Compania Domus Stil va construi un nou ansamblu rezidential in zona Vitan din Capitala.Noul ansamblu rezidential se va numi Confort City si va fi ridicat la mica distanta de Confort Park, un alt ansamblu rezidential construit de acelasi dezvoltator. Va fi lansat pe piata la Tirgul imobiliar Condominium. Noul cartier se va construi la aproximativ sapte kilometri de Piata Unirii si de Piata Alba Iulia si la sase kilometri de Parcul Tineretului.

Va cuprinde 1.680 de apartamente dispuse in 12 blocuri cu cite 10 niveluri. Vor fi scoase la vinzare apartamente cu una, doua, trei sau patru camere. Preturile vor porni de la 49.700 de euro/unitate locativa. Locuintele cu o camera vor avea suprafete construite intre 41 si 46 mp, cele cu doua camere vor avea intre 73 si 81 mp, cele cu trei camere - intre 101 si 111 mp, iar cele cu patru camere vor avea 127-130 mp. Fiecare apartament va avea centrala termica si contoare pentru consumurile de apa si energie electrica. La capitolul finisaje se poate vorbi despre usa metalica, gresie, faianta, geamuri termopan.

Află mai multe

  • Case pentru tricolori

    Evolutia excelenta a Romaniei la Euro 2008 i-a facut pe oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita sa le promita tricolorilor 15 apartamente de lux. Singura conditie: Romania sa se califice in 'sferturi'.

  • Domus Stil investeste 80 mil. euro intr-un nou ...

    Dezvoltatorul imobiliar Domus Stil va investi 80 de milioane de euro in constructia unui ansamblu rezidential care va cuprinde 1.680 de apartamente amplasate pe Splaiul Unirii din Capitala, la 8 km de Piata Unirii. Ansamblul, Confort City, va avea o suprafata totala construita de 45.000 mp si va include 12 blocuri.

  • Domus Stil ar putea vinde "din birou" 40% dintr-un ...

    Compania de dezvoltari imobiliare Domus Stil a grupului Pro Confort, care detine in Bucuresti cel mai mare hotel din Europa, ar putea sa vanda catre clientii fideli peste 40% din apartamentele unui nou proiect rezidential.