Asa arata marele premiu, garsoniera Super Magic!

4 Octombrie 2008

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

O veţi putea “boteza” după dorinţa inimii! După cum, cu siguranţă, o veţi mobila de parcă v-aţi îmbrăca propriul copil. Şi o veţi împodobi la superlativ, fiindcă nu e puţin lucru să petreci sărbătorile de Crăciun şi de sfârşit de an în propria casă!

Libertatea îţi prezintă azi totul despre garsoniera de 61.500 de euro pe care a pus-o la bătaie, împreună cu compania Domus Stil. Casa o puteţi obţine participând la cel mai tare concurs al ultimilor decenii din presa română, Super Magic-Fabrica de premii, care a debutat la 22 septembrie. Admiraţi-o, cântăriţi-o din priviri, dar mai ales citiţi şi cumpăraţi Libertatea pentru a intra în “ordinul proprietarilor”. Locuinţa la care aţi visat atât este construită în sudul Capitalei, lângă Grand Rin Hotel, are toate utilităţile necesare: apă, canalizare, acces la energie electrică şi gaze, dar şi cablu pentru reţea de telefonie fixă, pentru tv şi Internet.

Locuinţa măsoară 47,03 metri pătraţiEa se află la etajul 11 şi are o suprafaţă construită de 41,48 mp, la care se adaugă o terasă de 5,55 mp, adică, în total, 47,03 mp. Terasele au pardoseala pavată cu gresie de exterior, în timp ce balustradele sunt metalice, iar ferestrele şi uşile de acces la terasă sunt realizate din profil PVC (alb) cu geam termopan.

Blocul e situat în sudul CapitaleiFundaţia blocului de 11 etaje a fost realizată din beton armat. Suprastructura este mixtă, fiind făcută din cadre, diafragme Şi planŞee din beton armat, cu umplutură de zidărie, dimensionate în conformitate cu standardele de execuţie. Compartimentările sunt realizate cu pereţi din ghips-carton pe structură metalică, având izolaţie din fibră minerală.

Living Livingul are 18,53 mp.


Pardoseala este realizată din parchet laminat (în living) Şi gresie (în bucătărie, baie Şi hol). Pervazurile interioare sunt confecţionate din PVC alb, uŞile de interior sunt de tip celular, iar uŞa de acces în locuinţă este metalică, are încuietoare Şi vizor.

Baia măsoară 4 mp.Pereţii sunt placaţi cu ghips-carton finisat cu vopsea lavabilă de culoare albă. La baie Şi la bucătărie s-a utilizat ghips-carton rezistent la umiditate, care a fost placat parţial cu faianţă.

Bucătăria garsonierei are 8,87 mp.Locuinţa este prevăzut cu centrală termică proprie, dar şi contor individual pentru apă rece Şi pentru electricitate.

Află mai multe

  • Case pentru tricolori

    Evolutia excelenta a Romaniei la Euro 2008 i-a facut pe oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita sa le promita tricolorilor 15 apartamente de lux. Singura conditie: Romania sa se califice in 'sferturi'.

  • Domus Stil investeste 80 mil. euro intr-un nou ...

    Dezvoltatorul imobiliar Domus Stil va investi 80 de milioane de euro in constructia unui ansamblu rezidential care va cuprinde 1.680 de apartamente amplasate pe Splaiul Unirii din Capitala, la 8 km de Piata Unirii. Ansamblul, Confort City, va avea o suprafata totala construita de 45.000 mp si va include 12 blocuri.

  • Domus Stil ar putea vinde "din birou" 40% dintr-un ...

    Compania de dezvoltari imobiliare Domus Stil a grupului Pro Confort, care detine in Bucuresti cel mai mare hotel din Europa, ar putea sa vanda catre clientii fideli peste 40% din apartamentele unui nou proiect rezidential.