Casa, dulce casa!

Libertatea - 19 noiembrie 2008

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Gheorghe Chiriac, 31 de ani, fericitul câştigător al garsonierei de 61.500 de euro de la Domus Stil şi Super Magic - Libertatea, a semnat marele contract.
Chiriac (stânga) şi Negoiţă la semnarea actelor
Bucureşteanul a primit chiar din mâinile lui Ionuţ Negoiţă, patronul Rin Grand Hotel şi al ansamblului rezidenţial Confort City, actele prin care a devenit oficial proprietarul unei garsoniere nou-nouţe, situată în sudul Bucureştiului, câştigată la cel mai tare concurs din presa scrisă românească a ultimilor 20 de ani, Super Magic - Fabrica de premii.

Gheorghe Chiriac (stânga) şi Ionuţ Negoiţă au vizitat împreună garsoniera pusă la bătaie de ziarul Libertatea şi Domus Stil

Câştigătorul şi-a ales finisajele

Mai mult, el şi-a putut alege singur şi modelul ultimelor finisaje, urmând ca în prima parte a lunii decembrie să se poată muta, împreună cu soţia sa, Camelia, şi cu cei trei copii ai lor, Vasile, de nouă ani, Ana Maria, de opt ani, şi Alexandru, de doar şapte luni, în noua reşedinţă, scăpând astfel de chiria mare pe care o plăteşte în prezent.

Gheorghe Chiriac este norocosul câştigător al garsonierei puse la bătaie de Libertatea

Află mai multe

  • Case pentru tricolori

    Evolutia excelenta a Romaniei la Euro 2008 i-a facut pe oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita sa le promita tricolorilor 15 apartamente de lux. Singura conditie: Romania sa se califice in 'sferturi'.

  • 1.680 de apartamente noi pe Splaiul Unirii

    Compania Domus Stil va construi un nou ansamblu rezidential in zona Vitan din Capitala.Noul ansamblu rezidential se va numi Confort City si va fi ridicat la mica distanta de Confort Park, un alt ansamblu rezidential construit de acelasi dezvoltator.

  • Domus Stil ar putea vinde "din birou" 40% dintr-un ...

    Compania de dezvoltari imobiliare Domus Stil a grupului Pro Confort, care detine in Bucuresti cel mai mare hotel din Europa, ar putea sa vanda catre clientii fideli peste 40% din apartamentele unui nou proiect rezidential.