www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

Case pentru tricolori

Libertatea, 17 iunie 2008

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Oferta-bomba pentru elevii pregatiti de Victor Piturca. Daca vor reusi sa treaca de faza grupelor, Chivu si compania vor primi din partea fratilor Negoita cate un apartament ultramodern in complexul Confort City de langa Bucuresti. 'Sacrificiul fotbalistilor, sangele varsat la propriu de acesti baieti pentru Romania trebuie apreciate. Intr-o secunda eu si fratele meu ne-am dat seama ca vrem sa vedem romani fericiti si mandri. Prin urmare, daca trece de grupa, vom face un cadou de 15 apartamente de lux echipei nationale', a declarat Ionut Negoita.

Acesta a fost completat de fratele sau, Robert: 'Ce moment era mai bun pentru un astfel de gest daca nu acesta, cand grupul de firme Pro Confort implineste zece ani de activitate? Gestul nostru e unul firesc, de incurajare a unor mentalitati ca mod de viata'. Interesant este faptul ca valoarea apartamentelor daruite de fratii Negoita tricolorilor va creste in functie de performantele Romaniei la Euro 2008.

Astfel, daca baietii antrenati de Victor Piturca vor trece de faza grupelor, vor primi apartamente in valoare totala de 1 milion de euro, pentru calificarea in semifinale locuintele vor ajunge la 1,6 milioane de euro, iar calificarea in finala le va aduce apartamente in valoare totala de 2,2 milioane de euro. Cei doi frati detin cel mai mare hotel din Europa.

Avand o avere estimata de revista 'Capital' la 250-300 de milioane de dolari, Robert si Ionut Negoita se numara printre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Bucuresti. Fratii Negoita, care detin cel mai mare hotel din Europa, Rin Grand Hotel, investesc in acest moment in complexul Confort City, ce va cuprinde aproximativ 1.700 de apartamente.

Află mai multe

  • Domus Stil investeste 80 mil. euro intr-un nou ...

    Dezvoltatorul imobiliar Domus Stil va investi 80 de milioane de euro in constructia unui ansamblu rezidential care va cuprinde 1.680 de apartamente amplasate pe Splaiul Unirii din Capitala, la 8 km de Piata Unirii. Ansamblul, Confort City, va avea o suprafata totala construita de 45.000 mp si va include 12 blocuri.

  • 1.680 de apartamente noi pe Splaiul Unirii

    Compania Domus Stil va construi un nou ansamblu rezidential in zona Vitan din Capitala.Noul ansamblu rezidential se va numi Confort City si va fi ridicat la mica distanta de Confort Park, un alt ansamblu rezidential construit de acelasi dezvoltator.

  • Domus Stil ar putea vinde "din birou" 40% dintr-un ...

    Compania de dezvoltari imobiliare Domus Stil a grupului Pro Confort, care detine in Bucuresti cel mai mare hotel din Europa, ar putea sa vanda catre clientii fideli peste 40% din apartamentele unui nou proiect rezidential.