www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

Cine suntem

Domus Stil este o companie infiintata in anul 2005 intr-o piata competitiva, reusind sa faca fata concurentilor de marca deja impusi in domeniu prin seriozitate, dedicare si profesionalism.

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Confort Residence, este proiectul care a marcat intrarea Domus Stil in rândul dezvoltatorilor de prestigiu. Amplasat în zona de nord a capitalei Confort Residence a reuşit să câştige reputaţia de reper pe harta ansamblurilor rezidenţiale din Bucureşti, întrucât stă drept dovadă a stilului, calităţii si profesionalismului reprezentative mărcii.

Confort Park, amplasat în imediata vecinătate a Rin Grand Hotel, pune la dispoziţia consumatorilor un pachet complet de servicii atât pe segmentul imobiliar cât şi pe cel de entertainment şi relaxare.

Acest proiect marchează începutul procesului de dezvoltare imobiliară a zonei de sud a Bucureştiului reprezentând totodata şi un pas înainte pe piaţa serviciilor imobiliare. Clienţii beneficiază de servicii complete din partea echipei Domus Stil, servicii care acoperă o gama de domenii variate respectiv vanzări, tehnic, juridic şi financiar prin consultanţi cu o înaltă conduită profesională.

Confort City este un proiect cheie în strategia de afaceri Domus Stil. Pornind de la maturitatea şi experienţa acumulate în timp, Domus Stil susţine ritmul asumat de la început opunând competitorilor viteza de reacţie fulgerătoare proprie tuturor proiectelor sale. Efortul susţinut al echipei Domus Stil face ca ansamblul demarat in toamna anului 2007, să fie predat in integralitatea sa beneficiarilor intr-un interval record: septembrie 2008 – iunie 2009. Continuând tradiţia, Domus Stil rafinează strategia abordată la proiectele anterioare, în încercarea de a oferi clientilor sai toate facilitatile aşteptate de la un stil de viata modern si actual. Astfel locatarii ansamblului Confort City vor beneficia de serviciile oferite de cel mai mare centru de afaceri si comercial din Bucuresti, marca Domus Stil.

Află mai multe

  • Misiune şi valori

    Misiunea Domus Stil s-a materializat în timp transformând într-o perioadă relativ scurtă viziunea în realitate. Domus Stil îşi propunea să surprindă piaţa imobiliară din România prin abordarea îndrăzneaţă a proiectelor, ritm susţinut şi adaptabilitate la cerinţele pieţei.

  • Rin Grup

    Succesul oamenilor de afaceri Robert si Ionut Negoita este marcat de punerea bazelor unei afaceri de familie, în anul 1996.

  • Viziune

    Viziunea fratilor Negoita este aceea de a crea un brand puternic care se bazeaza atat pe satisfactia clientilor cu un raport bun calitate-pret, cat si pe multumirea angajatilor. Organizare pusa la punct, calitate, angajati multumiti, echipa unita. Depinde de noi sa onoram promisiunea!