www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

Domus Stil ar putea vinde "din birou" 40% dintr-un nou ansamblu rezidential

www.dailybusiness.ro - 19 octombrie 2007

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Compania de dezvoltari imobiliare Domus Stil a grupului Pro Confort, care detine in Bucuresti cel mai mare hotel din Europa, ar putea sa vanda catre clientii fideli peste 40% din apartamentele unui nou proiect rezidential. "Avem o baza de date cu 1.000 de persoane interesate de locuintele Domus Stil in proiectele precedente, iar din experienta pe care o am in vanzari pot spune ca aproximativ 70% din aceste persoane vor cumpara in final locuinte in noul ansamblu", a declarat, pentru DailyBusiness, Iuliana Ionescu, director de vanzari al Domus Stil.

"In principal este vorba de persoane care au dorit sa-si cumpere locuinte in celelalte proiecte dezvoltate de noi sau de prieteni de-ai proprietarilor locuintelor din celelalte doua ansambluri ale noastre", a explicat Iuliana Ionescu. Proiectul Confort City va cuprinde 1.680 de locuinte dispuse in 12 blocuri pe Splaiul Unirii din Capitala, iar valoarea de piata a proiectului este estimata la peste 100 mil. euro. Locuintele proiectului au suprafete cuprinse intre 35 si 96 metri patrati utili, preturile fiind cuprinse intre 49.700 si 116.000 euro. Lucrarile de constructie ale Confort City vor demara in aceasta toamna si vor fi finalizate in primavara lui 2009. Domus Stil mai are inca doua proiecte rezidentiale in Bucuresti, Confort Park si Confort Residence, cu o valoare investitionala cumulata de 75 mil. euro, ambele vandute in totalitate. Lucrarile de constructie pentru Confort Park au inceput in octombrie 2006, primele locuintele vor fi date in folosinta in decembrie 2007, iar proiectul va fi finalizat in primavara lui 2008.

Confort Park este situat pe soseaua Vitan-Barzesti si are 464 de locuinte cu o suprafata cuprinsa intre 41 si 101 metri patrati, pretul pe metru patrat fiind cuprins intre 800 si 1.200 euro. Primul ansamblu rezidential dezvoltat de companie, Confort Residence, situat in Pipera, se intinde pe o suprafata de 70.000 metri patrati si cuprinde 240 de vile si doua blocuri cu 70 de apartamente. Pretul pe metru patrat in acest ansamblu a variat intre 800 si 1.200 euro pe metru patrat, suprafele vilelor fiind cuprinse intre 100 metri patrati si 360 metri patrati, iar suprafata apartamentelor este cuprinsa intre 68 metri patrati si 117 metri patrati.

Află mai multe

  • Case pentru tricolori

    Evolutia excelenta a Romaniei la Euro 2008 i-a facut pe oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita sa le promita tricolorilor 15 apartamente de lux. Singura conditie: Romania sa se califice in 'sferturi'.

  • 1.680 de apartamente noi pe Splaiul Unirii

    Compania Domus Stil va construi un nou ansamblu rezidential in zona Vitan din Capitala.Noul ansamblu rezidential se va numi Confort City si va fi ridicat la mica distanta de Confort Park, un alt ansamblu rezidential construit de acelasi dezvoltator.

  • Domus Stil investeste 80 mil. euro intr-un nou ...

    Dezvoltatorul imobiliar Domus Stil va investi 80 de milioane de euro in constructia unui ansamblu rezidential care va cuprinde 1.680 de apartamente amplasate pe Splaiul Unirii din Capitala, la 8 km de Piata Unirii. Ansamblul, Confort City, va avea o suprafata totala construita de 45.000 mp si va include 12 blocuri.