www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

Domus Stil investeste 80 mil. euro intr-un nou proiect rezidential

Ziarul financiar - pag. 3 - 19 Oct 2007

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Dezvoltatorul imobiliar Domus Stil va investi 80 de milioane de euro in constructia unui ansamblu rezidential care va cuprinde 1.680 de apartamente amplasate pe Splaiul Unirii din Capitala, la 8 km de Piata Unirii. Ansamblul, Confort City, va avea o suprafata totala construita de 45.000 mp si va include 12 blocuri.

Pretul apartamentelor variaza intre 49.700 de euro pentru o garsoniera si 116.000 de euro, pentru un apartament de 3 camere. Confort City este al treilea proiect imobiliar dezvoltat de Domus Stil, care a mai alocat 60 mil. euro pentru ansamblurile Confort Residence si Confort Park.

Proiectul va fi dat in folosinta incepand cu vara anului viitor. "Cu toate ca proiectul a fost lansat foarte recent, avem peste 1.000 de persoane interesate de achizitionarea de apartamente. Suprafata apartamentelor pe care le oferim variaza intre 35 mp si 93 mp", a declarat Iuliana Ionescu, sales manager al companiei Domus Stil.

Află mai multe

  • Case pentru tricolori

    Evolutia excelenta a Romaniei la Euro 2008 i-a facut pe oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita sa le promita tricolorilor 15 apartamente de lux. Singura conditie: Romania sa se califice in 'sferturi'.

  • 1.680 de apartamente noi pe Splaiul Unirii

    Compania Domus Stil va construi un nou ansamblu rezidential in zona Vitan din Capitala.Noul ansamblu rezidential se va numi Confort City si va fi ridicat la mica distanta de Confort Park, un alt ansamblu rezidential construit de acelasi dezvoltator.

  • Domus Stil ar putea vinde "din birou" 40% dintr-un ...

    Compania de dezvoltari imobiliare Domus Stil a grupului Pro Confort, care detine in Bucuresti cel mai mare hotel din Europa, ar putea sa vanda catre clientii fideli peste 40% din apartamentele unui nou proiect rezidential.