www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

Domus Stil - preturi competitive la Condominium

Zona de sud atrage investitori din ce in ce mai mult. Noul proiect al grupului Pro Confort, denumit Confort City, va fi dezvoltat in cartierul Vitan.

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

La salonul imobiliar Condominium 2008, care a avut loc in perioada 14-17 februarie, dezvoltatorul de cartiere rezidentiale Domus Stil a promovat noul sau proiect, Confort City, o investitie de 80 mil. de euro.

Proiectul, care cuprinde 12 blocuri a cate 10 etaje, dezvoltat pe Splaiul Unirii, la 3,5 km de Rin Grand Hotel, va fi finalizat in primavara anului 2009 si ofera bucurestenilor 1.700 de apartamente noi, intr-o zona aerisita, in plina dezvoltare.

Interesul publicului a fost deosebit de mare, in special datorita preturilor accesibile. Potentialii clienti au fost interesati indeosebi de garsoniere si de apartamentele cu trei camere, care au un pret foarte mic, de 129.900 de euro pentru 111 mp. In urma targului, echipa de vanzari Domus Stil a semnat deja 180 de antecontracte pentru diferite tipuri de unitati locative - 75 de garsoniere, 50 de apartamente de 2 camere si 65 de apartamente de 3 camere.

Află mai multe