Iata garsoniera pusa la bataie la concursul SuperMagic!

29 Septembrie 2008

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Libertatea îţi prezintă totul despre garsoniera pusă la bătaie la concursul Super Magic
Super Magic - Fabrica de premii a intrat în a doua săptămână de existenţă. În doar şapte zile de la debutul celui mai tare concurs din presa scrisă româ- nească, mai bine de 1.500 de români au dat lovitura. Din cele peste 50.000 de premii puse la bătaie de Libertatea, garsoniera de 61.500 de euro, dintr-un complex ridicat de Domus Stil, în apropiere de Rin Grand Hotel, nu poate lăsa indiferent pe nimeni. Mai ales că norocosul se va putea muta în casă nouă la circa 30 de zile după ce îi va fi confirmat tichetul.

Garsoniera vizata de cititorii ziarului Libertatea se afla in acest bloc, la etajul 11

Structura
Fundaţia este realizată din beton armat şi proiectată conform standardelor de execuţie în vigoare. Suprastructura este mixtă, fiind făcută din cadre, diafragme şi planşee din beton armat, cu umplutură de zidărie, dimensionate în conformitate cu standardele de execuţie în vigoare. Compartimentările sunt realizate cu pereţi din ghips-carton pe structură metalică, având izolaţie din fibră minerală.
Specificaţii
Fiecare apartament va fi prevăzut cu centrală termică proprie, contor individual pentru apă rece şi pentru electricitate. Utilităţi: Apă, canalizare, energie electrică, gaze, reţea telefonie fixă, cablu tv şi Internet
Amenajări exterioare
Faţada e placată cu polistiren şi finisată cu tencuială decorativă. Terasele au pardoseala acoperită cu gresie de exterior. Balustradele sunt metalice, iar ferestrele şi uşile de acces pe terasă sunt realizate din profil PVC (alb), cu geam termopan. Pervazurile exterioare sunt realizate din PVC.
Amenajări interioare
Pereţii sunt placaţi cu ghips-carton finisat cu vopsea lavabilă de culoare albă; pentru băi şi bucătării se utilizează ghips-carton rezistent la umiditate, care se plachează - parţial - cu faianţă. Pardoseala este realizată din parchet laminat (în living), mochetă (în dormitoare) şi gresie (în bucătarie, baie şi hol). Pervazurile interioare sunt din PVC alb, uşile de interior sunt de tip celular, iar uşa de acces în locuinţă este metalică, având încuietoare şi vizor.

Robert Negoita
«De când mă ştiu mi-a plăcut să construiesc»

“Am început cu ansamblul rezidenţial «Confort Residence» din Pipera. Au urmat «Confort Park» şi «Confort City» , unde se află şi garsoniera ce va fi oferită de către Domus Stil şi ziarul Libertatea. Îmi plac provocările, asta e cert, din moment ce am avut împreună cu fratele meu, Ionuţ Negoiţă, «curajul» să demarăm un proiect atât de grandios cum e RIN Grand Hotel - cel mai mare hotel din Europa. De când mă ştiu mi-a plăcut foarte mult să construiesc. Iar preţurile sunt accesibile pentru că-mi doresc să vin în ajutorul celor ce vor o locuinţă”, ne-a declarat Robert Negoiţă, partenerul Libertăţii la Super Magic.

Află mai multe

  • Case pentru tricolori

    Evolutia excelenta a Romaniei la Euro 2008 i-a facut pe oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita sa le promita tricolorilor 15 apartamente de lux. Singura conditie: Romania sa se califice in 'sferturi'.

  • Domus Stil investeste 80 mil. euro intr-un nou ...

    Dezvoltatorul imobiliar Domus Stil va investi 80 de milioane de euro in constructia unui ansamblu rezidential care va cuprinde 1.680 de apartamente amplasate pe Splaiul Unirii din Capitala, la 8 km de Piata Unirii. Ansamblul, Confort City, va avea o suprafata totala construita de 45.000 mp si va include 12 blocuri.

  • Domus Stil ar putea vinde "din birou" 40% dintr-un ...

    Compania de dezvoltari imobiliare Domus Stil a grupului Pro Confort, care detine in Bucuresti cel mai mare hotel din Europa, ar putea sa vanda catre clientii fideli peste 40% din apartamentele unui nou proiect rezidential.