www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

Misiune si valori

Misiunea Domus Stil s-a materializat in timp transformand intr-o perioada relativ scurta viziunea in realitate. Domus Stil isi propunea sa surprinda piata imobiliara din Romania prin abordarea indrazneata a proiectelor, ritm sustinut si adaptabilitate la cerintele pietei.

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Misiune

Astăzi, profesionalismul, calitatea serviciilor oferite şi poziţionarea corectă în piaţă au transformat marca Domus Stil dintr-o viziune în reperul excelenţei în domeniul dezvoltărilor imobiliare.

Încă de la început misiunea Domus Stil a fost să se impună pe piaţă nu doar prin livrarea de locuinţe către beneficiari ci prin crearea unui nou concept de “acasă”. Rezultatele au fost pe masură deoarece Domus Stil a oferit clienţilor săi servicii complete, la cele mai înalte standarde de calitate.

Domus Stil îşi propune să devină un deschizător de drumuri şi să se menţină cu un pas înaintea competitorilor direcţi prin oferirea de soluţii integrate clienţilor, abordarea aleasă având ca finalitate lansarea unui stil de viată în sine: Domus Stil, când o casă devine acasă.

Viziune

Viziunea inovatoare care defineşte Domus Stil este ca prin serviciile oferite, această marcă să-şi menţină poziţia de lider şi în acelaşi timp sa educe piaţa imobiliară din Romania. Domus Stil isi propune să promoveze un concept definit pe criterii de eleganţă atât în cazul abordărilor business cât şi în cazul celor artistice. Domus Stil,dezvolta proiecte care sa imbine randamentul cu estetica, profitul cu nevoia clientilor, morala cu practicile de business si realitatea imediata cu viziunea creatoare, toate pentru a oferi societăţii româneşti servicii imobiliare la nivel de excelenţă.

Valori

Domus Stil este un business 100% romanesc care abordează filozofia construirii unui brand autohton puternic, cu o mentalitate generată de valorile promovate la nivel de excelenţă:

 • Clienţii – întotdeauna pe primul loc
 • Integritate – fundament de business şi carte de vizită
 • Angajaţii – jucători într-o echipă performantă
 • Respect – pentru o lume din care ne dorim să facem parte
 • Transparenţă – oglinda unui business sănătos şi de success
 • Demnitate – pentru a merita respectul partenerilor
 • Viziune – pentru soluţii integrate şi pachete de servicii complete

Află mai multe

 • Cine suntem

  Domus Stil este o companie înfiinţată în anul 2005 care s-a facut remarcată pe o piaţă competitivă reuşind să facă faţă competitorilor de marcă deja impuşi iî domeniu prin seriozitate, dedicare şi profesionalism.

 • Rin Grup

  Succesul oamenilor de afaceri Robert si Ionut Negoita este marcat de punerea bazelor unei afaceri de familie, în anul 1996.

 • Viziune

  Viziunea fratilor Negoita este aceea de a crea un brand puternic care se bazeaza atat pe satisfactia clientilor cu un raport bun calitate-pret, cat si pe multumirea angajatilor. Organizare pusa la punct, calitate, angajati multumiti, echipa unita. Depinde de noi sa onoram promisiunea!