www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

O noua linie RATB (linia 223) pentru locuitorii din Confort City

Incepand cu data de 06.03.2010 s-a infiintat o noua linie de autobuze RATB-linia 223-care va functiona intre CET Sud Vitan si Soseaua de centura

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Începând cu data de 06.03.2010 s-a înfiinţat o nouă linie de autobuze RATB-linia 223-care va funcţiona între CET Sud Vitan şi Şoseaua de centură pe următorul traseu: Bd. Energeticienilor, Calea Vitan, Şos. Mihai Bravu, Splaiul Unirii (malul drept), cu întoarcere pe Splaiul Unirii (malul stang), Şos. Mihai Bravu, Calea Vitan, Bd. Energeticienilor. Autobuzul circulă din 20 în 20 de minute în timpul săptămânii şi din 40 în 40 de minute în weekend.

Aceasta linie a fost pusă la dispoziţia călătorilor în urma eforturilor depuse de compania Domus Stil-prin întâlniri repetate cu reprezentanţi ai RATB şi prin înmânarea  către aceştia a petiţiei semnate de locuitorii din Confort City .

 Începând cu data de 10.03.2010 microbuzul pus la dispoziţia locuitorilor gratuit de către societatea Domus Stil îşi va modifica traseul, făcând legătura între complexul Confort City şi staţia de autobuz de pe Splaiul Unirii(malul drept), sincronizându-se cu orarul RATB.

11.03.2010

Află mai multe