Premii ca la noi, la nimenea!

Libertatea - 18 septembrie 2008

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/2-pol-2785_5880.jpgDe luni, 22 septembrie, si pana pe 16 noiembrie, peste 50.000 de premii vor fi puse la bataie de cel mai puternic ziar din Romania, Libertatea, intr-un concurs cum n-ati mai vazut in ultimii 20 de ani.
Valoarea totala a premiilor e de peste 1.000.000 de lei. Practic, cu doar 55 de bani poti castiga, fara sa razuiesti sau fara sa pastrezi la infinit tichetul de concurs, fie o garsoniera oferita de Domus Stil, fie una din cele 8 masini KIA Cee′d. Sau unul din cele 1.000 de DVD-playere de la Rombiz. Sau unul din cele 40.000 de DVD-uri cu filme artistice de exceptie. Cu acelasi tichet puteti deveni posesorul unuia din cele 40 de MP4 playere Grundig, dar sansa va poate surade si prin castigarea uneia din cele 6.000 de carti pentru copii de la Editura Egmont sau a unuia dintre cele 400 de telefoane mobile din concurs, sau a unuia dintre cele 5.000 de meniuri McDonald′s. O ploaie de premii, nu-i asa?! Cu o conditie: sa cumparati zilnic cel putin un exemplar din Libertatea!

http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/2-pol-1151_5880.jpgSi ca sa vedeti ca premiile noastre chiar se dau, o sa va oferim, in premiera, informatii si imagini despre unul dintre cele mai ravnite premii puse in joc: garsoniera. Suprafata acesteia este de circa 52 de metri patrati, iar valoarea ei financiara se ridica la 61.500 de euro. Garsoniera in posesia careia va intra fericitul castigator de la Super Magic - fabrica de premii Libertatea se afla situata la circa trei kilometri distanta de Rin Grand Hotel, in zona Confort City. Constructorul, compania Domus Stil, anunta ca s-a inceput deja receptia apartamentelor si a garsonierelor in blocul unde se va muta curand si viitorul castigator al concursului ziarului Libertatea.
"Stim ce inseamna nevoia de a avea o locuinta"

http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/2-pol-2993_5880.jpgLibertatea: Cum s-a nascut colaborarea pentru Super Magic?
Ionut Negoita: Eu si fratele meu, Robert, suntem oameni de afaceri tineri, care stiu ce inseamna nevoia cetateanului de a avea o locuinta. Ne-am gandit ca, prin intermediul ziarului Libertatea, cel mai citit cotidian al tarii, n-avem cum sa nu putem veni in ajutorul oamenilor, oferindu-le o garsoniera.

Care sunt principalele atuuri ale companiei Domus Stil?

Experienta celor doua ansambluri rezidentiale deja predate. Este vorba despre Confort Residence, ce a inclus 240 de vile si 70 de apartamente, si Confort Park, cu 560 de apartamente incluse. Pe de alta parte, seriozitatea, preturile de achizitie, finisajele de foarte buna calitate si, mai ales, respectarea termenelor de receptie au constituit dintotdeauna atuurile noastre.

Ce pondere ocupa sectorul imobiliar in ansamblul afacerilor dumneavoastra?

Cam 60%.

In afara Bucurestiului aveti in vizor si alte locatii pentru alte ansambluri?

Testam diverse zone cu potential.

Perspective pentru 2009 - 2010?

Am inceput deja ridicarea unui mall mixt cu sedii de birouri in incinta ansamblului rezidential Confort City. De asemenea, vom demara constructia unui nou ansamblu rezidential format din 3.500 de apartamente.

Află mai multe

  • Case pentru tricolori

    Evolutia excelenta a Romaniei la Euro 2008 i-a facut pe oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita sa le promita tricolorilor 15 apartamente de lux. Singura conditie: Romania sa se califice in 'sferturi'.

  • 1.680 de apartamente noi pe Splaiul Unirii

    Compania Domus Stil va construi un nou ansamblu rezidential in zona Vitan din Capitala.Noul ansamblu rezidential se va numi Confort City si va fi ridicat la mica distanta de Confort Park, un alt ansamblu rezidential construit de acelasi dezvoltator.

  • Domus Stil ar putea vinde "din birou" 40% dintr-un ...

    Compania de dezvoltari imobiliare Domus Stil a grupului Pro Confort, care detine in Bucuresti cel mai mare hotel din Europa, ar putea sa vanda catre clientii fideli peste 40% din apartamentele unui nou proiect rezidential.