www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

Proiect de 1.500 de locuinte in Vitan

www.evz.ro - 18 Septembrie 2007

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Zona de sud atrage investitori din ce in ce mai mult. Noul proiect al grupului Pro Confort, denumit Confort City, va fi dezvoltat in cartierul Vitan. "Complexul va fi realizat pe un teren de 4,5 hectare si va include 12 blocuri cu circa 1.500 de apartamente in total", a afirmat, pentru Mediafax, Ionut Negoita, unul dintre actionarii grupului. Blocurile vor avea o structura de parter si zece etaje si vor include garsoniere si apartamente cu doua, trei si patru camere. Pretul mediu de vanzare va fi de 1.200 de euro pe metrul patrat construit, costul celei mai ieftine garsoniere fiind de 49.500 de euro. Potrivit lui Negoita, investitia totala este estimata la 70 de milioane de euro, suma care exclude costul de achizitie a terenului.

Lucrarile au inceput in luna august si vor fi finalizate in primavara anului 2009. Ionut Negoita a anuntat deja ca intentioneaza in curand sa inceapa constructia unui proiect mixt, care va include un mall cu suprafata de 75.000 de metri patrati si spatii de birouri cu o suprafata totala de 50.000 de metri patrati. "Am dorit sa incepem lucrarile in luna august, dar nu am reusit sa finalizam unele detalii ale proiectului de arhitectura. Speram sa incepem lucrarile inainte de sfarsitul anului", a spus Negoita.

Proiectul, prima investitie de pe segmentul de retail a grupului, va fi dezvoltat tot in zona Vitan, iar valoarea investitiei va depasi 80 de milioane de euro.

Află mai multe