www.ProConfort.ro RIN Hotels Body Art

Proiecte finalizate

Confort Park – al doilea ansamblu de locuinte promovat de Domus Stil – abordeaza notiunea de camin dintr-o perspectiva moderna, comoda si sociabila.

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Confort Park – al doilea ansamblu de locuinte promovat de Domus Stil – abordeaza notiunea de camin dintr-o perspectiva moderna, comoda si sociabila. Aici vei fi ancorat intr-o realitate in care vei simti, pe de o parte pulsul orasului, iar pe de alta parte, caldura unui spatiu intim, potrivit dorintelor tale. O solutie perfecta pentru a putea locui dincolo de aglomeratia urbana si, in acelasi timp, pentru a fi in apropierea unor magazine ca Practiker si Romstal, precum si a unui hotel ultra modern, care se construieste deja langa Confort Park.

Ansamblul este situat in soseaua Vitan-Barzesti, langa targul "Autovit", la mica distanta de Piata Unirii, P-ta Alba Iulia si Parcul Tineretului.

Confort Park se asorteaza cu cele mai exigente dorinte si vine in intampinarea lor natural, ca o asteptare confirmata.

Află mai multe

  • Misiune şi valori

    Misiunea Domus Stil s-a materializat în timp transformând într-o perioadă relativ scurtă viziunea în realitate. Domus Stil îşi propunea să surprindă piaţa imobiliară din România prin abordarea îndrăzneaţă a proiectelor, ritm susţinut şi adaptabilitate la cerinţele pieţei.

  • Rin Grup

    Succesul oamenilor de afaceri Robert si Ionut Negoita este marcat de punerea bazelor unei afaceri de familie, în anul 1996.

  • Viziune

    Viziunea fratilor Negoita este aceea de a crea un brand puternic care se bazeaza atat pe satisfactia clientilor cu un raport bun calitate-pret, cat si pe multumirea angajatilor. Organizare pusa la punct, calitate, angajati multumiti, echipa unita. Depinde de noi sa onoram promisiunea!

Galerie foto