Cu SuperMagic, viitorul suna bine!

Libertatea - 29 octombrie 2008

+
-

dimensiune text

tipăreşte

adaugă la favorite

Libertatea ţi-i prezintă pe viitorii tăi vecini din Confort City. Garsoniera de 61.500 de euro şi o suprafaţă locuibilă de cir­ca 50 de metri pătraţi pusă la bătaie de Super Ma­gic - Fabrica de premii, Libertatea şi Domus Stil are pe zice trece tot mai mulţi preten­denţi. Cel mai tare concurs din ultimii 20 de ani din presa scrisă românească trece azi în revistă câţiva dintre viitori vecini ai fericitului câştigător, cel care la doar 30 de zile după ce va fi tras tichetul câştigător se va fi mutat deja în cartierul Confort City, din sudul Capitalei, în apro­pi­ere de Rin Grand Hotel. Nu uita! Numai vineri, 31 octombrie, ai în Libertatea două tichete de concurs la "Super Magic -Fabrica de premii"

«Am plătit un preţ corect»

Ale­xandru An­ghelina are 21 de ani şi e student la Arhi­tec­tură. "În luna iunie a a­ces­tui an am achiziţio­nat o garsonieră de tip 1 în complexul  Confort City. Mi-aş fi dorit un a­partament cu două ca­me­ra, însă banii mi-au ajuns doar pentru o gar­sonieră. Eu sunt din Constanţa şi părinţii mei au considerat că e mai bine să investesc într-o locuinţă decât să plătească chirie pe toata pe­ri­oa­da studenţiei. Unul dintre motivele pentru care am ales Confort City este legat de accesul rapid către Autostrada Soarelui. Astfel, părinţii mei pot ajunge mai repede la mine şi nu sunt nevoiţi să traverseze tot oraşul. Am fost mulţumit că s-a respectat termenul de livrare al garsonierei şi chiar dacă la început au fost mici probleme la finisaje, cei din companie au remediat prompt ceea ce nu era în regulă. Sunt foarte încântat că voi avea o locuinţă într-un cartier nou şi voi beneficia astfel de toate facilităţile pe care le implică o locuinţă nouă".

 «Au respectat termenul de livrare»

Alex Petculescu
are 33 de ani şi e profesor de meserie. "În ianuarie 2008 mi-am contractat o garsonieră de tipul 1 în Confort City, pe care am plătit-o integral la începutul lunii octom­brie. Am aflat de Con­fort Park, cel de-al doi­lea cartier al firmei  Do­mus Stil, prin inter­me­diul forumului, după care m-am dus să vizi­tez cartierul. Mi-a plăcut ce am văzut şi pentru că în Confort Park totul era vândut, m-am orientat către noul com­plex. De abia aş­tept să mă mut în car­tier, imediat după 1 noiem­brie. Am ales Confort  City şi dato­ri­tă liniştii pe care zona o oferă. Una în care am locuit toată viaţa şi un­de vreau să rămân. De asemenea, este o zona in plina dezvoltare si deja sunt supermarketuri mari prin apropiere. Şi, de ce să nu recunosc, preţul m-a atras foarte mult. După cum apreciez că se lucrează foarte repede, iar nivelul finisajelor este unul foarte bun. De altfel şi dimensiunile camerelor sunt foarte convenabile. Modalitatea de plată a fost şi ea foarte avantajoasă. Adică am plătit la început un avans mic, iar restul când am primit garsoniera. Deci nu s-a construit nimic pe banii mei, cum fac alte firme care îţi cer pe parcurs tot felul de procente din sumă".

 «Am plătit un preţ corect»

Cătălin Pe­tres­cu are 31 de ani şi e eco­nomist. "Lo­cu­iesc în Confort City şi consi­der că am fă­cut o alegere potrivită. La începutul anului 2008 am început căutările pentru o locuinţă. Fiind un novice în imobiliare am ascultat dife­rite opinii despre complex şi dezvoltator. Ca să-mi fac o părere obiectivă despre acestea am făcut mai multe vizite la complex şi la biroul  de vânzări Domus. În cele din urmă am achiziţionat un apartament cu două camere  la o valoare pe care în celelalte complexe o regăseam în cel mai bun caz doar înves­tind într-o garso­nie­ră. Mă declar mulţumit de alegere, şi fiindcă acum locuiesc aproape de serviciu. De asemenea, în car­tier exis­tă centre comerciale, dar şi o grădini­ţă, spaţiu verde, liniş­te. Pot declara cu mâ­na pe inimă  că am plă­tit un preţ corect". 

Nu uitaţi de libertatea.ro

Cei care doresc să aibă o a doua şansă la Super Ma­gic se pot înscrie şi pe no­ul site al celui mai pu­­ter­­nic cotidian cen­tral ro­mânesc. Până ieri la prânz, pes­te 220.000 de ci­ti­tori făcuseră deja a­cest pas. Lan­sa­rea nou­lui www.li­ber­tatea.ro, care a co­in­cis cu de­butul lui Super Ma­­gic, a pla­­­sat si­te-ul nos­tru pe pozi­­ţii frun­­taşe în topul celor mai spec­­tacu­­loa­se creş­teri ale tra­fi­cului, înre­gis­trând în ul­­ti­mele zile un record de pes­te 124.000 de unici vizi­tatori

Află mai multe

  • Case pentru tricolori

    Evolutia excelenta a Romaniei la Euro 2008 i-a facut pe oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita sa le promita tricolorilor 15 apartamente de lux. Singura conditie: Romania sa se califice in 'sferturi'.

  • 1.680 de apartamente noi pe Splaiul Unirii

    Compania Domus Stil va construi un nou ansamblu rezidential in zona Vitan din Capitala.Noul ansamblu rezidential se va numi Confort City si va fi ridicat la mica distanta de Confort Park, un alt ansamblu rezidential construit de acelasi dezvoltator.

  • Domus Stil ar putea vinde "din birou" 40% dintr-un ...

    Compania de dezvoltari imobiliare Domus Stil a grupului Pro Confort, care detine in Bucuresti cel mai mare hotel din Europa, ar putea sa vanda catre clientii fideli peste 40% din apartamentele unui nou proiect rezidential.